Friday, 20 May 2011

☺☺ camer0n highland ☺☺

yuuhhhuuuuuuhhuuhh !! ~
dapat g camEron highland ! bestt gilerr cejukk !!
ak g skali gn along n fmily a.cham n m.su :)
kitorg tolak dari raub kol 12tghari sampai kol 2 kt ats ue . fisrtly smpai
benti kt ladang teh ! cantek sgt permandangan nyer beb :D 
seriously korg ptot kene pegi aw !

✿ ladang teh 

ermm nthen sempat la naik ats kt ladang stawberi ! perrghhh !
bessttt 3x ! :D
rambg mate tgok strwberi !
syokk gilerr beb ! cm xcaye pulak tgok buah² ni ! merahh jer sumer !

✿ strawberi 

pastu mcm da nk glap + dgn ujan sikit² kitorg g singgah kedai
sorviners beli tok ma sikit nk ader la tok mber² sket !
kene pau wet gn banker ni ~ heheheheh

✿ dania n mak cik 

✿ along n aku 


Tuesday, 3 May 2011

my be♥ pEople in my life =)

ermmm . malam ni aser nk c0ret² agy lam dalm blog ni :)
lepas puas aku godek² jadi comel lak blog ni da xmcm dulu . hehehe :)
sakng da meriah sikit . ermm aku nk kongsi gn kowang mereka² yg aku syg dunia akhirat ! :D
meh aku nk kenalkan sorang²
ni my be♥ m0m =)
dier suke sgt m'bebel at aku! tp aku tau dier bebel sebb ak ader wt salah kowt :)
bukn sebb suker² . hehehehe
ape² pon aku tetap syg dier :)

✿my be♥ mom n my sis

ermm n ni pulak kakak aku yg sulong :)
dier ni byk sgt tolong aku ! sebb tu aku syg sgt kt dier !
law ak ader mslah law citer kt dier aser cam lepas sket bebanan :)

✿ along family 

dan yg ni pulak papa gn angah aku ! :D 
mereka ni la banker aku ! tp alg banker ak jugak sebenarnya :)
hujung buln jer mesti aku calling² an :p
jaat x aku ? hehehheh . tade laaa.. aku mntk sebb ak study ag . 
t da keje aku la yg bg dier :) ( yeke ? )

✿ papa n angah 

and ni ank sedara aku yg comel :)
kakak n adek :)
kamuu yg m'buatkan idop makcik ceria taw ! 
rindu korang sgt² :) mmuuuaaahhhh ....
✿ nur dania arinna 

✿ nur natasya balqis 

hehehhe ! dat's want pulak mestilaahh org yg 
pling b'makna dalam hidup aku selain fmily ak an :D
inilaa buah hati pngrang jntung ak !
tun farid ezrin !
aku syg dier ! da lame kami kenal .. harap² kami bahagian smpai bile²
doakan kami yer :)

✿ tun farid ezrin