Friday, 29 June 2012

keje.keje.keje =)

aloooooo kengkawan :)))
da lame xupdate blog maaaaa.. hehhehe
malam ni mcam rajin2 sket coz tadek keje..
n malam ni 1st time aku keje nite shift.. huaaaaa
xseronokkkk. tadek katil n bantal busukkk =(
pejam celik pejam celik dah sebulan aku ker at
palm garden hotel kan kan kan :)
kejapp je mase berlalu n tak sedar pon senonyeee :)
n tup tup da sebulan aku kt negeri org sbg perantau.
seriously rindu umah.....
rindu ma rindu along adek angah,.. huhuuuhu
n rinduu kt budak comell due orgg tuuuuu.. :(
hmmm.. huhuhuhuhu
dah nk masok bulan 7 n bermkne dah nk masok bulan ramadhan...
huhuhu.. puase kt tempt org la nmpak gayenyeeee...
lately ni life aku kelam kabut sket..
xsangke pon ade sbnrnye. tp nk wt cane..
bukan aku yg mtkk.. huhuhu..
xsgke sebab tak percaye... hoho
ape aku ckp ni mcm keling dah..
tp yg pasti aku mmg sedih sket lately ni..
n aku pon tak pasti sebabnye. bengong kan akuuu/ hihihihi
ape laaaa.. nk "cousin" pon nk game maaaa.. :(
sedihhh la wei. tmbah malu sket. hohohoho
tp nk wt cane kan. menda dah jd.
bukan aku yg mintak nk jd cmtuu.. cool k fara :P
apepontakboleh -.-
nk kumpul duit laaa. heheeh. byk benda yg aku nk dpt dalm mase setahon ni.. fuhyoooooo.. ehheheh
aku nk beli mcam2 n nk pegi byk tempat.. tp nk gune duit sndiri laaaa. :)
nk berusaha lebih sket laaa...
hehehe.. tempat keje aku skang sebenrnyee tadek masalh
seng je keje nye kot..
tp pekerja n mnger yg bermsalah,... tu yg masalh bg aku..
diorg ni kadang2 unfair tahu.. UNFAIR *marah ni tahuu ! :p
kdg kalo bukan mistake dr kite pon. aku gak kene marah .. 
tu yg xsyok uee.. huaaaaa.. seteresssssss akuuu...
SETERESSSS TAHU :D
heheh,, tp nk wt cane adat la keje,,,..
diorg ade pangkat bole la marah2. kuli2 mcm aku ni sabo jelaaa. hohoho
dah laaa. len kali lak aku update.. tak tahu nk tulis pee.. 
bubyeeeee :D

No comments:

Post a Comment