Friday, 1 June 2012

welcome to real life =)

hai aslmualaikum. good morning =) aku senonye kt tempat keje ni. hehehe.hari sepatotnye public hooliday tok Besday Agong. tp aku taleh nk amek hari sbb tadek staf. so kene cover la. tapi laen kali boleh claim balik cuti. nk simpan cuti tok raye niiiiiii. hikhikhik. dpt kee tak ek. :) 
da lame xupdate blog kan. hehe ^_^
hari ni aku shift pagi smpai kol 3. on duty mmg la kol 3 tp aku rase kene extend smpai kol 5 sbb ader sorang staff tu MC. so aku kene cover la.. btw lupe nk ckp skang ni aku da dapt keje kat Palm Garden Hotel IOI Putrajaya. as a reservation assistant. huhuhu. almhmdullilah la pas je result kua 21 Mei hari tu aku tak mengganggur lame,. ters dpt keje,. org ckp rezeki jgn ditolak. :)
result aku pon ok n sgt berpuas hati. dpt Dekan lg . huuu. penat lelah mase study final haritu terbyr jugak. so syukur la pada Tuhan :) lately ni bz sket sebab baru masok keje then dgn eviromnt yg baru. kawan baru. partner baru. terkontang kanting aku kat sini sorng2. hohoho. tp naseb baik boncet ade. tolong 'jage' aku at sini. hiohoho. terima kasih kawan. hheh. gaji kite belnje oke :) die dh byk tolong ak. huhuhu ~~
ermm skang ak stay kt kajang aprtmern Sri Ria. dekat je gn uma Qiah. hoho. t seng nk hang out. ade membr. hihihi. stakat ni tadek prblem lagi kt tmpt keje. so far so good. tapi baru semnggu aku keje. tak tahu la akan dtg macm mane kan.. gaji pon tok permulaan ni oke laa. sesuai la gn aku yg tadek experience n fresh graduate ni. so tayah nk demand sgt la gaji tuu,, ckop kot tok aku s0rang n lepas la tok aku bg at ma tiap2 buln. hehehe.ermmm ape lagi ea. aku da tak tahu nk tulis ape dah.. byk senonye aku nk cite. tapi taleh la nk cite kisah sedih2 kt sini. kang banjir susah. hihihi. tempat keje ni.  laen kali la aku update lagi ea. daaaaaa ~ have a nice day guysss :D
\WITH <3 fara

No comments:

Post a Comment